POLITYKA PRYWATNOŚCI

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

Obowiązek informacyjny, czyli ochrona Twoich danych na najwyższym poziomie


Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. prosimy o zapoznanie się z poniższymi zagadnieniami.

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem Twoich danych osobowych jest Collection Link Sp. z o. o., Aleja Hrabska 4A, Falenty 05-090 Raszyn, NIP: 7162816161, REGON: 360389520, KRS: 0000536928, numer telefonu: 667-724-400, 667-390-900 adres email: kontakt@collectionlink.pl.

W jakich celach i na jakiej podstawie przechowujemy Twoje dane?

Twoje dane osobowe Web 4 Finance Sp. z o.o. przetwarza w następujących celach:
  • 1. zawarcia i wykonania łączącej nas umowy (art. 6 ust. 1 b RODO – wykonanie umowy);
  • 2. kontaktu w sprawie łączącej nas umowy (art. 6 ust. 1 b RODO – wykonanie umowy);
  • 3. obsługi Twoich zapytań i skarg, w tym rozwiązywania problemów technicznych (art. 6 ust. 1 c RODO – wykonanie ciążących na nas obowiązków prawnych);
  • 4. dokonywania rozliczeń (art. 6 ust. 1 c RODO – wykonanie ciążących na nas obowiązków prawnych);
  • 5. analiz i badań sposobu korzystania przez Ciebie z usług świadczonych przez Web 4 Finance Sp. z. o.o. (art. 6 ust. 1 f RODO – nasz prawnie uzasadniony interes);
  • 6. prowadzenia postępowań sądowych i administracyjnych (art. 6 ust. 1 f RODO – nasz prawnie uzasadniony interes);
  • 7. w celach marketingowych (art. 6 ust. 1 a RODO – wyrażenie zgody).

Jakie dane zbieramy?

Na naszej stronie internetowej zbieramy takie dane jak:
  • 1. Pliki cookies – nasz Serwis internetowy wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania jego funkcjonowania do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, dzięki czemu będziesz mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach internetowych Serwisu. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli natomiast nie zgadzasz się na personalizowanie Serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej;
  • 2. Imię i nazwisko – przy wypełnianiu formularza kontaktowego będziesz proszony o podanie swojego imienia, tak abyśmy mieli możliwość kontaktu z Tobą. Również przy składaniu wniosku o przyznanie pożyczki zostaniesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, tak abyśmy mogli Cię zidentyfikować;
  • 3. Data urodzenia - przy składaniu wniosku o przyznanie pożyczki zostaniesz proszony o podanie swojej daty urodzenia, tak abyśmy mogli Cię zidentyfikować;
  • 4. E-mail – poprzez adres e-mail kontaktujemy się z Tobą i przesyłamy informacje zwrotne na Twoje zapytania, na Twój e-mail wysyłamy również decyzję o przyznaniu pożyczki;
  • 5. Numer PESEL - przy składaniu wniosku o przyznanie pożyczki zostaniesz proszony o podanie swojego numer PESEL, tak abyśmy mogli Cię zidentyfikować;
  • 6. Telefon – za pomocą numeru telefonu kontaktujemy się z Tobą i odpowiadamy na Twoje zapytania, Twój numer telefonu służy również do przesłania informacji o przyznaniu pożyczki za pomocą wiadomości tekstowej;

Komu przekazujemy Twoje dane?

Twoje dane pozyskane za pośrednictwem strony internetowej 1click2cash.pl przekazujemy:
  • 1. Podmiotom przetwarzającym, tj. firmom, z którymi współpracujemy i które przetwarzają dane na nasze żądanie.
  • 2. Pożyczkodawcom, którzy decydują o przyznaniu pożyczki, tj.:
    • a. AASA Polska S.A., ul. Hrubieszowska 2, 01-209 Warszawa, NIP: 5252528111, Regon 146017266
    • b. Unlilink Cash Sp.zo.o., ul. Słoneczna 29, 00-789 Warszawa, NIP: 5342313058, Regon 140379293
    • c. IPF Polska Sp.zo.o., ul. Aleje Jerozolomskie 136, 02-305 Warszawa, NIP: 7010191956, Regon 141948913
    • d. Takto Finanse Sp. Zo.o., ul. Braniborska 58-68, 53-680 Wrocław, NIP: 8951852770, Regon 020114060
    • e. SMS Kredyt Sp.zo.o., ul. Św. Mikołaja 8-11, 50-125 Wrocław, NIP 8971731029, Regon 020558301
    • f. Lead Link Sp.zo.o., ul. Al. Jerozolimskie 99/9, 02-001 Warszawa, NIP 7162816540, Regon 360955964
Twoje dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej – wszystkie firmy, z którymi współpracujemy mają siedzibę na terenie państw Europejskiego Obszaru Gospodarczego.

Ile czasu przechowujemy Twoje dane?

Twoje dane pozyskane za pośrednictwem strony internetowej 1click2cash.pl przechowujemy 10 pełnych lat, licząc końca roku kalendarzowego, w którym nastąpił kontakt.

Jakie masz prawa?

Twoje prawa to:
  • prawo dostępu do treści swoich danych;
  • prawo do sprostowania danych;
  • prawo do usunięcia danych;
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych;
  • prawo do przenoszenia danych;
  • prawo wniesienia sprzeciwu;
  • prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  • prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w momencie, w którym uznasz, iż przetwarzanie Twoich danych osobowych dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

Czy musisz podawać dane?

Podanie powyższych danych jest dobrowolne, aczkolwiek konieczne w przypadku kiedy chcesz przesłać nam formularz kontaktowy, a my mogli się z Tobą skontaktować z informacją zwrotną oraz w momencie, w których wypełnić nasz formularz w celu uzyskania pożyczki.

Automatyczne podejmowanie decyzji

Twoje dane, które pozostawiłeś na naszej stronie internetowej nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania przez Collection Link Sp. z o.o.

Aby uzyskać pożyczkę należy mieć
Ukończone 21 lat
Pesel
Telefon
Stały dochód
Wybierz rodzaj pożyczki
Wypełnij formularz
Otrzymaj pieniądze bez
wychodzenia z domu
Web Deweloper wizua.pl